Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Další smrtelná tragédie na řece Hron: Holčička si hrála na břehu, nešťastně spadla do vody

Jak přesně k neštěstí došlo, není jasné. Podle místních si ale šestiletá Alžbětka měla k řece chodit hrát pravidelně, uvedl web tvnoviny.sk. ČTĚTE TAKÉ: Bizarní nehoda na Semilsku. Cyklistovi skočila do náruče srnka. Do nemocnice ho vezl vrtulník To, že něco není v pořádku, si její rodiče všimli zhruba po hodině. „Když spadla, tak nikdo venku nebyl,“ sdělil webu […]
Menej ako 1 min. min.

Jak přesně k neštěstí došlo, není jasné. Podle místních si ale šestiletá Alžbětka měla k řece chodit hrát pravidelně, uvedl web tvnoviny.sk.

ČTĚTE TAKÉ: Bizarní nehoda na Semilsku. Cyklistovi skočila do náruče srnka. Do nemocnice ho vezl vrtulník

To, že něco není v pořádku, si její rodiče všimli zhruba po hodině. „Když spadla, tak nikdo venku nebyl,“ sdělil webu jeden z místních. Po dívce začali obyvatelé Pohorelé okamžitě pátrat, přivolaní byli i hasiči.

Po deštích byla hladina řeky vysoká a proud silný. Hasiči proto nasedli do člunu a postupně metr po metru prohledávali řeku i břehy. Tělo dívky bylo nalezeno bez známek života několik kilometrů za vesnicí.

Podle policejní mluvčí Márie Faltániové bylo zachyceno ve větvích. Okolnostmi smrti dívky se podle médií bude zabývat policie, už byla nařízena soudní pitva.

Nejedná se navíc o jedinou tragédii, která se na Hronu v posledních dnech stala. Od víkendu se pátrá po dvou mladícich, kteří zmizeli pod hladinou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dvě děti zemřely při nehodě u Vyškova. Řidič byl opilý, policie zveřejnila záběry z místa

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie