Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Doživotný plat a ochranka pre premiéra aj šéfa parlamentu. Vláda má na stole návrhy pre lex atentát

Na programe stredajšieho rokovania vlády sú už aj prvé legislatívne zmeny vyvolané atentátom na premiéra Roberta Fica, známe pod slovným spojením lex atentát. Na ich znení sa koalícia dohodla v pondelok, pričom v utorok sa zákon kreoval. Prvé verzie sa ocitli na stoloch poslancov Smeru, Hlasu a SNS v priebehu poobedia, v čase, keď sa začínala 15. […]
Menej ako 1 min. min.

Na programe stredajšieho rokovania vlády sú už aj prvé legislatívne zmeny vyvolané atentátom na premiéra Roberta Fica, známe pod slovným spojením lex atentát. Na ich znení sa koalícia dohodla v pondelok, pričom v utorok sa zákon kreoval. Prvé verzie sa ocitli na stoloch poslancov Smeru, Hlasu a SNS v priebehu poobedia, v čase, keď sa začínala 15. schôdza parlamentu.

Keďže nešlo o finálne znenie, politici ho odmietli komentovať i zverejňovať, čo presne novela obsahuje. Portál Aktuality sa však dostal k informáciám o možných bezpečnostných novinkách. Novinkou má byť doživotná renta pre všetkých troch najvyšších ústavných činiteľov a ochranka pre lídrov opozičných strán.

Dozor na protestoch

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 73% na dočítanie.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie