Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Francie: Při útoku na vězeňskou dodávku byli zastřeleni tři dozorci, aby mohl být osvobozen kápo muslimského drogového gangu (video)

Včerejší útok ozbrojeného gangu na auto, které převáželo 13x odsouzeného recidivistu, si vyžádal životy tří dozorců. Postupně se rozkrývá pozadí celé kauzy, které v podstatě potvrzuje bezzubost francouzské justice, která udržuje nenapravitelného muslimského recidivistu na svobodě. Tři vězeňští dozorci zemřeli při střelbě během útoku včera kolem 11:00 dopoledne. Zločinci narazili s autem do dodávky, která […]
Menej ako 1 min. min.

Včerejší útok ozbrojeného gangu na auto, které převáželo 13x odsouzeného recidivistu, si vyžádal životy tří dozorců. Postupně se rozkrývá pozadí celé kauzy, které v podstatě potvrzuje bezzubost francouzské justice, která udržuje nenapravitelného muslimského recidivistu na svobodě.

Tři vězeňští dozorci zemřeli při střelbě během útoku včera kolem 11:00 dopoledne. Zločinci narazili s autem do dodávky, která převážela vězně, u mýtné brány Incarville v Eure.

Zločinci, kteří zahájili palbu z dlouhých zbraní, jsou na útěku ve dvou vozidlech. Jedno vozidlo bylo nalezeno spálené v Houetteville.

Podle našich informací je uprchlý zadržený Mohamed Amrou – přezdívaný „Moucha“ – justici dobře znám, zejména kvůli obchodování s drogami. Je mu 30 let a dosud byl již 13x pravomocně odsouzen. Nyní byl odsouzen na 18 měsíců vězení za loupež s přitěžujícími okolnostmi.

Podezřelý je také vyšetřován v Marseille za úmyslné zabití spáchané 17. června 2022 v Aubagne na obyvateli Dreux ( jeho tělo bylo nalezeno ohořelé s kulkou v hlavě) v případu pašování drog.

Jedno z vozidel použitých při útěku Mohameda Amry bylo nedávno ukradeno v departementu Seine-et-Marne, zjistila BFMTV z policejních zdrojů. Jedná se o výkonný sedan ukradený ve městě Pontault-Combault.

Zločinec je i se svými komplici stále na útěku. Podle informací se neúspěšně pokusil o útěk už o dva dny dřív.

Známa jsou i jména dvou obětí. Jejich křestní jména jsou Arnaud a Fabrice, 35letý Arnaud (viz obrázek níže) čekal se svojí ženou dítě. Jeho potomek však již svého otce nepozná.

Video z útoku u mýtné brány:

Vidéo de l’attaque du fourgon au péage d’Incarville (Eure), ce matin. Plusieurs agents pénitentiaires ont été tués par balles. Le détenu s’est évadé. @Valeurs pic.twitter.com/iPxBxBRBfy

— Amaury Brelet (@AmauryBrelet) May 14, 2024

Další video z místa činu:

Incarville (27) : trois agents tués par balle lors de l’attaque d’un véhicule de l’administration pénitentiaire transportant un détenu ; les malfaiteurs en fuite avec Mohamed A., connu pour tentative d’homicide et stups (Màj)
https://t.co/nR1IeEkiLC pic.twitter.com/6RIEyzru5F

— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) May 14, 2024

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie