Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Hybridné Porsche 911 je hotové, trhlo rekord na Nürburgringu!

Prvé sériové Porsche 911 s hybridným pohonom je v cieľovej rovinke predprodukčných testov. Po rozsiahlom vývojovom a testovacom programe je nová generácia modelu 911 hybrid pripravená na zaradenie do sériovej výroby.  Hybridný systém do sériovo vyrábaného modelu 911 inštaluje značka Porsche po prvý raz v histórii. Ikona nemeckej automobilky by mala byť vďaka hybridu ešte […]
Menej ako 1 min. min.

Prvé sériové Porsche 911 s hybridným pohonom je v cieľovej rovinke predprodukčných testov. Po rozsiahlom vývojovom a testovacom programe je nová generácia modelu 911 hybrid pripravená na zaradenie do sériovej výroby. 

Hybridný systém do sériovo vyrábaného modelu 911 inštaluje značka Porsche po prvý raz v histórii. Ikona nemeckej automobilky by mala byť vďaka hybridu ešte dynamickejšia. Pri vývoji nenechalo Porsche nič na náhodu a 911-tku testovali vo všemožných podmienkach po celom svete. Testovací jazdci najazdili viac ako 5 miliónov kilometrov v spaľujúcom teple v Dubaji, ako aj v hlbokých mrazoch.

Rekord na Nürburgringu 

Testovanie a ladenie na Nürburgringu malo pri vývoji každej doterajšej 911-tky špecifický význam. V priebehu testov zajazdil ambasádor značky Porsche Jörg Bergmeister kolo za 7:16,9 m – čo je o 8,7 sekundy rýchlejší čas, než dosiahlo Porsche 911 súčasnej generácie.

Testovacie auto bolo obuté do štandardných pneumatík a bolo vybavené aerodynamickým kitom s pevným zadným krídlom, ktorý bude dispozícii v rámci voliteľnej výbavy. Účelom vylepšenia je zvýšiť prítlak pri vysokých rýchlostiach.

Premiéra už koncom mája 

Konštruktéri v Porsche sa tešia, že nová 911-tka výrazne zrýchlila. Má väčšiu priľnavosť, výrazne vyšší výkon a dokonca aj odozva a charakteristika práce hybridného systému má byť po novom veľkou výhodou. 

Svetová premiéra nového Porsche 911 bude vysielaná už onedlho – 28. mája o 15:00 na kanáloch Porsche na YouTube a LinkedIn. Krátko po premiére by novinka mala byť k dispozícii pre nedočkavých záujemcov.

The post Hybridné Porsche 911 je hotové, trhlo rekord na Nürburgringu! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie