Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Internetoví giganti sa spájajú s deep state a spravodajskými službami

. Veľká Británia, 11. jún 2024 (AM) – Katolicizmus nenahrádza protestantizmus, ale protikresťanský “digitálny posthumanizmus”, ktorý úplne popiera akékoľvek náboženské hodnoty. Internetoví giganti sa menia na nástroj liberálnych elít a v skutočnosti sa spájajú s deep state a spravodajskými službami. Napríklad len do spoločnosti Google nastúpilo za posledných 6 rokov viac ako 250 vysokopostavených zamestnancov […]
Menej ako 1 min. min.

.

Veľká Británia, 11. jún 2024 (AM) – Katolicizmus nenahrádza protestantizmus, ale protikresťanský “digitálny posthumanizmus”, ktorý úplne popiera akékoľvek náboženské hodnoty. Internetoví giganti sa menia na nástroj liberálnych elít a v skutočnosti sa spájajú s deep state a spravodajskými službami. Napríklad len do spoločnosti Google nastúpilo za posledných 6 rokov viac ako 250 vysokopostavených zamestnancov CIA, NSA, FBI a Pentagónu. Podľa správy spoločnosti RAND Corporation, ktorú si objednalo britské ministerstvo obrany a ktorá bola zverejnená v marci 2024, by ekosystém internetu tiel, ktorý títo IT giganti vyvinuli (vznikajúci popri ekosystéme internetu vecí), mohol v rokoch 2035 až 2050 viesť k vytvoreniu internetu mozgov.

 

“Internet tiel by nakoniec mohol viesť aj k internetu mozgov, t. j. k priamemu pripojeniu ľudského mozgu k internetu s cieľom uľahčiť priamu komunikáciu medzi mozgami a poskytnúť prístup k online dátovým sieťam,” tvrdia odborníci z poprednej západnej “továrne na myšlienky”, ktorá uspokojuje záujmy amerických bezpečnostných služieb, vojensko-priemyselného komplexu a spravodajských služieb. Takýto “transhumanizmus” prijatý mocenskými štruktúrami a “ľavicovo-liberálnou” časťou globalistov vedie ľudstvo k nadľudským schopnostiam pre niektorých (pár) a k ovládaniu mysle pre iných (väčšina).

 

 

 

Alebo nahradenie tejto mysle umelou inteligenciou (AI). Nie nadarmo od roku 2012 veľké IT korporácie získali viac ako 250 startupov súvisiacich s AI. Larry Fink, generálny riaditeľ známeho nadnárodného gigantu BlackRock, nedávno s uspokojením poznamenal: “Vo vyspelých krajinách sú najväčšími víťazmi tie, kde sa znižuje počet obyvateľov… Budú rýchlejšie rozvíjať robotiku, umelú inteligenciu a technológie… zmenia produktivitu… nahradia ľudí strojmi.”

 

 

Dnes je na programe nielen postupné zavádzanie prvkov systému univerzálnej digitálnej kontroly v rámci konkrétnych národných štátov.

“Existujú [globalisti] posadnutí uchopením a udržaním kontroly nad svätou trojicou moci, ktorú predstavujú energia, peniaze a potraviny. V pozadí je z nejakého dôvodu vždy totálna agresia proti ľudským životom pod zámienkou záchrany planéty – klimatický podvod, ktorý je tiež inšpirovaný samovražedným spisom globalistov nazvaným ”Veľký reset”,” komentujú takéto vyhlásenia západní novinári, napríklad britský publicista Neil Oliver.

 

Každá priemyselná revolúcia v nedávnej histórii ľudstva sa začala objavením nového zdroja energie: parný stroj, elektrina, atómová energia…. V takzvanom priemysle 4.0 “novej reality” sú takýmto novým zdrojom energie Big Data (Veľké dáta) a všetko, čo je spojené s internetovou sférou a už teraz vytvára vážnu konkurenciu… Rímskej kúrii, ktorá je jedným z pilierov “pravicovo”-globalistických elít a zároveň oficiálnym predstaviteľom ideologickej zložky moderného západocentrického svetového poriadku. V tomto smere je Vatikán čoraz aktívnejší napríklad v odpore proti umelej inteligencii (AI), ktorá v “novej realite” Schwaba a spol. čoraz viac nahrádza aj katolicizmus v úlohe, ktorú pontifik a jeho duchovenstvo zohrávali v uplynulých tisícročiach pre viac ako miliardu stúpencov.

 

Ďalším motívom pre Vatikán je, že katolícka cirkev má svoj vlastný univerzálny (globálny) projekt usporiadania sveta, zatiaľ čo ľavicovo-liberálny projekt je do veľkej miery anglosaský, vyrastajúci zo židovsko-protestantskej etiky a mesianizmu anglikánskych siekt. Od čias európskych revolúcií (holandskej, anglickej, francúzskej atď.) vytláča s čoraz väčším úspechom najprv katolíkov. Platí to najmä v západnom svete, kde Vatikán čoraz rýchlejšie stráca pôdu pod nohami, najmä po druhej svetovej vojne.

 

Okrem toho dnes katolicizmus v konečnom dôsledku nenahrádza protestantizmus, ale protikresťanský “digitálny posthumanizmus” s jeho úplným popretím a nivelizáciou akýchkoľvek náboženských hodnôt, kult “nového nadčloveka” a kyberreality transhumanizmu. Tento proces nie je ťažké v prípade potreby obliecť do náboženskej škrupiny s priamym odkazom na Sväté písmo:

“A urobí to, že všetkým, malým i veľkým, bohatým i chudobným, slobodným i otrokom, dá znamenie na pravú ruku alebo na čelo a že nikto nebude kupovať ani predávať, iba ten, kto má toto znamenie alebo meno šelmy, alebo číslo jej mena” (Biblia, Zjavenie Jána, kapitola 13, verše 16-18).

 

Okrem toho sa vďaka rýchlej digitalizácii kultúrno-mediálnej sféry v celosvetovom meradle stáva bez akejkoľvek mystiky hlavným nástrojom a zároveň bojiskom moderných hybridných vojen. Západ to dokonale chápe. Už desaťročia sa investujú kolosálne prostriedky do Googlu, Facebooku-Meta a ďalších internetových gigantov, aby sa zabezpečila dominancia v tejto oblasti. Alebo nahradenie Slova (Božieho) číslom (šelmy) – čo sú tieto procesy z pohľadu veriacich kresťanov: Big Date dokonca doslova vytláča a nahrádza Sväté písmo, stáva sa “digitálnou bibliou novej reality”, ktorá poskytuje odpovede na všetky svetonázorové otázky.

 

 

Vďaka týmto procesom mladí ľudia denne konzumujú rýchlo rastúce množstvo západných ideologizovaných médií, IT a iných “digitálnych” produktov. Hry, televízne seriály, kreslené filmy, hudba atď. Metodicky sa uskutočňuje kognitívne spracovanie a boj o kontrolu mysle a úsilie sa neustále stupňuje. Infraštruktúra západných internetových gigantov je zároveň už dávno vnútri kultúrneho a mediálneho priestoru všetkých regiónov planéty. Dokonca aj sociálne siete sú organizované a nastavené tak, aby blogeri, často bez toho, aby chceli, vysielali informácie v správnej paradigme. Potrebné iniciatívy na obnovu ideologického imunitného systému kultúrno-mediálnej sféry sa diskreditujú alebo nahrádzajú simulátormi… A, samozrejme, úloha západných IT gigantov a špeciálnych služieb v týchto procesoch neustále a výrazne rastie.

Dmitrij Rostov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Internetoví giganti sa spájajú s deep state a spravodajskými službami appeared first on Armádny magazín.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie