Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Kubáček: Politici na Slovensku vyvolávají démony. Poskytují šílencům alibi, je to nebezpečné

Kubáček reagoval například na vyjádření místopředsedy slovenské sněmovny a Ficovy strany Směr-SD Ľuboše Blahy a šéfa nejmenší vládní strany SNS Andreje Danka, kteří po středečním útoku na premiéra nařkli liberální média a opozici z toho, že na útoku nesou svůj díl viny. „Deviantní jedinci díky vojenskému slovníku a různým hrozbám a výhrůžkám některých politiků získávají […]
Menej ako 1 min. min.

Kubáček reagoval například na vyjádření místopředsedy slovenské sněmovny a Ficovy strany Směr-SD Ľuboše Blahy a šéfa nejmenší vládní strany SNS Andreje Danka, kteří po středečním útoku na premiéra nařkli liberální média a opozici z toho, že na útoku nesou svůj díl viny.

„Deviantní jedinci díky vojenskému slovníku a různým hrozbám a výhrůžkám některých politiků získávají alibi. Mají pocit, že by mohli měnit dějiny či vést ospravedlnitelný historický boj,“ uvedl politolog s tím, že řada z nich by se mohla středečním útokem v Handlové inspirovat. „Mohli by se snažit střelce napodobit, či se naopak mstít z těch druhých pozic,“ vysvětlil.

ČTĚTE TAKÉ: Vzal zbraň a šel spáchat atentát na Roberta Fica. Kdo střílel na slovenského premiéra?

Podle Kubáčka je toto chování politiků velmi nebezpečné a je třeba, aby hledali kroky smíru a uklidnili vášně, tak jako k tomu na čtvrteční tiskové konferenci nabádala končící prezidentka Zuzana Čaputová a její nástupce Peter Pellegrini.

Politolog má prý strach, protože „šílenci neznají hranic“, a nelze proto vyloučit, že by k něčemu podobnému mohlo dojít i v Česku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Čaputová a Pellegrini vyzvali po atentátu na Fica politické strany ke klidu

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie