Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Labková patrola v akcii

Do Materskej školy, na Ul. Komenského 2, zavítala 20. mája „Labková patrola“. Privítali sme psovodov z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Michalovce, konkrétne z Oddelenia poriadkovej polície. Neprišli však sami, priviedli si so sebou aj svojich štvornohých zverencov, s ktorými deťom predviedli základy výcviku poslušnosti, ukázali nácvik obrany, vyhľadávanie či samotné zadržanie páchateľa. Mali sme možnosť […]
Menej ako 1 min. min.

Do Materskej školy, na Ul. Komenského 2, zavítala 20. mája „Labková patrola“. Privítali sme psovodov z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Michalovce, konkrétne z Oddelenia poriadkovej polície. Neprišli však sami, priviedli si so sebou aj svojich štvornohých zverencov, s ktorými deťom predviedli základy výcviku poslušnosti, ukázali nácvik obrany, vyhľadávanie či samotné zadržanie páchateľa. Mali sme možnosť položiť pánom policajtom otázky, ktoré nás zaujímali ohľadom ich práce, či otázky týkajúce sa výcviku psíkov.

Najväčším lákadlom bol niekoľkomesačný Heros, šteniatko belgického ovčiaka – Malinois, ktorého si všetci mohli pohladiť do sýtosti. Psy majú mnoho skvelých vlastností, ktoré je možné využiť v rozličných odvetviach. Svojimi osobitými charakteristikami, skvelými zásahmi a množstvom vyriešených prípadov tvoria s ich psovodmi neoddeliteľnú a dôležitú súčasť policajného zboru. Ďakujeme pánom policajtom za návštevu a ukážku ich náročnej práce, prajeme im veľa úspechov v práci a tešíme sa na ďalšie stretnutie.

Mgr. Mária Čižmárová

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie