Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ostuda rozvážkové služby. Namol opilý kurýr seděl poblíž O2 areny, nadýchal pět promile

Hned první den mistrovství světa v hokeji našla hlídka pražské městské policie na mol opilého kurýra, jak sedí na trávě u silnice poblíž O2 areny. Vedle sebe měl jen horské kolo, potravinový box a téměř vypitou láhev tvrdého alkoholu, napsal Týdeník policie. ČTĚTE TAKÉ: V budově BIS zasahují policisté a hasiči. Na podatelně se objevila zásilka s […]
Menej ako 1 min. min.

Hned první den mistrovství světa v hokeji našla hlídka pražské městské policie na mol opilého kurýra, jak sedí na trávě u silnice poblíž O2 areny. Vedle sebe měl jen horské kolo, potravinový box a téměř vypitou láhev tvrdého alkoholu, napsal Týdeník policie.

ČTĚTE TAKÉ: V budově BIS zasahují policisté a hasiči. Na podatelně se objevila zásilka s neznámou látkou

Policisté se snažili zjistit, zda došlo k dopravní nehodě či jednoduše spadl z kola. Muž později přiznal, že během jízdy ztratil balanc z důvodu nadměrného požití alkoholu. Strážníci mu na místě udělali dechovou zkoušku s výsledkem 5,06 promile. Nechali ho zkontrolovat záchrannou službou a následně ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici.

„Kolo včetně příslušenství, box na potraviny i láhev od alkoholu skončily na služebně strážníků,“ uvedla mluvčí městské policie Irena Seifertová. Muž si druhý den věci vyzvedl, na  nic z předchozího dne si ovšem nevzpomněl. O případu byla taktéž informována státní policie, uvedl web iDnes.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otce ubodal, nožem zranil i svou matku. U soudu dostal osm let za opilství

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie