Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ryan Gosling sa podelil o šéfkuchárom schválený trik na krémovejší hummus

Keď myslíte na slávnych kuchárov, Ryan Gosling vám pravdepodobne hneď nenapadne. Ale herec otvorene priznáva, že rád trávi čas v kuchyni. V rozhovore pre IMDb diskutovali Gosling a jeho kolegyňa z filmu The Fall Guy, Emily Blunt, o svojich špeciálnych zručnostiach. Blunt okamžite prezradila, že Gosling je zanietený pekár. „Pečie muffiny ako nikto iný,“ hovorí […]
Menej ako 1 min. min.

Keď myslíte na slávnych kuchárov, Ryan Gosling vám pravdepodobne hneď nenapadne. Ale herec otvorene priznáva, že rád trávi čas v kuchyni. V rozhovore pre IMDb diskutovali Gosling a jeho kolegyňa z filmu The Fall Guy, Emily Blunt, o svojich špeciálnych zručnostiach. Blunt okamžite prezradila, že Gosling je zanietený pekár.

„Pečie muffiny ako nikto iný,“ hovorí so smiechom. Ryan Gosling potvrdzuje, že nielenže vie pripraviť chutné pečivo, ale má aj technické zručnosti. „Vieme aj upiecť koláč a korpus na koláč,“ dodáva.

Ryan Gosling však nie je len odborník na sladkosti. Spoluvlastnil marockú reštauráciu Tagine v Beverly Hills, a podelil sa o tip, ktorý sa naučil pri príprave najlepšieho hummusu, čo nás okamžite zaujalo. „Naučil som sa, že ak pridáte ľad do hummusu počas mixovania namiesto vody, bude oveľa krémovejší,“ hovorí Gosling. „Je to len malý zábavný tip, skúste ľad do hummusu.“

Počkaj, miešať ľad do hummusu? Áno, naozaj. Nielenže obdivujeme Goslingovu vášeň pre krémový hummus, ale tento tip skutočne funguje. Je to jeden z tajných trikov šéfkuchárov pre krémový hummus, ktoré sme zozbierali, spolu s inými metódami ako lúpanie cíceru a nahradenie olivového oleja väčším množstvom tahini. Pridanie ľadových kociek do teplej zmesi pomôže prevzdušniť dip a vytvoriť požadovanú hladkú a hustú konzistenciu.

Hummus je zábavné pripravovať doma a je to tiež neuveriteľne zdravá pochúťka. Je plný vlákniny a rastlinných bielkovín, vďaka cíceru. Navyše, keď ho podávate s chrumkavou zeleninou, stáva sa zároveň chutným a výživným občerstvením.

Prečo pridávať ľad do hummusu?

Pridanie ľadu do hummusu počas mixovania namiesto vody pomáha prevzdušniť dip, čo vytvára krémovejšiu a hladšiu konzistenciu. Ľad tiež ochladí zmes, čím sa zlepší textúra a výsledná chuť.

Ako mám ľad pridávať do hummusu?

Počas mixovania hummusu pridajte niekoľko ľadových kociek namiesto vody. Mixujte, kým sa ľad neroztopí a zmes nebude mať požadovanú konzistenciu.

Môžem použiť aj iné metódy na dosiahnutie krémového hummusu?

Áno, existujú aj iné metódy na dosiahnutie krémového hummusu. Môžete napríklad lúpať cícer pred mixovaním alebo pridať viac tahini namiesto olivového oleja.

Aké sú výhody konzumácie hummusu?

Hummus je výživný a zdravý snack, ktorý je bohatý na vlákninu a rastlinné bielkoviny. Je vyrobený z cíceru, ktorý podporuje zdravé trávenie a môže pomôcť udržať stabilnú hladinu cukru v krvi. Hummus je tiež nízkokalorický a obsahuje zdravé tuky z tahini.

Aké ingrediencie potrebujem na prípravu hummusu?

Základné ingrediencie na prípravu hummusu sú cícer, tahini, citrónová šťava, cesnak, olivový olej, soľ a ľad (podľa Goslingovho triku). Môžete pridať aj ďalšie koreniny a bylinky podľa chuti.

Môžem použiť konzervovaný cícer?

Áno, môžete použiť konzervovaný cícer, ktorý je už uvarený a pripravený na použitie. Pred použitím ho dôkladne prepláchnite vodou.

Ako dlho môžem skladovať hummus v chladničke?

Domáci hummus môžete skladovať v chladničke v uzavretej nádobe až 5 dní. Pred konzumáciou ho dobre premiešajte.

Ďalšie inšpirácie

Príspevok Ryan Gosling sa podelil o šéfkuchárom schválený trik na krémovejší hummus je zobrazený ako prvý na Svetové recepty.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie