Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Skúmanie potenciálu nárastu Bitcoinu na 100 000 dolárov

Svetom kryptomien otriasla odvážna predpoveď Matta Hougana, investičného riaditeľa (CIO) spoločnosti Bitwise, ktorý predpokladá, že Bitcoin by mohol do konca roka stúpnuť na impozantných 100 000 USD. Táto predpoveď prichádza uprostred aktuálneho prepadu ceny Bitcoinu, v rámci ktorého sa obchoduje pod úrovňou 60 000 USD, konkrétne na úrovni 58 500 USD. Napriek tomu si Hougan […]
Menej ako 1 min. min.

Svetom kryptomien otriasla odvážna predpoveď Matta Hougana, investičného riaditeľa (CIO) spoločnosti Bitwise, ktorý predpokladá, že Bitcoin by mohol do konca roka stúpnuť na impozantných 100 000 USD. Táto predpoveď prichádza uprostred aktuálneho prepadu ceny Bitcoinu, v rámci ktorého sa obchoduje pod úrovňou 60 000 USD, konkrétne na úrovni 58 500 USD. Napriek tomu si Hougan zachováva býčí postoj, pokiaľ ide o dlhodobé vyhliadky investorov.

Nedávny pokles na trhu považuje Hougan za výhodný moment pre dlhodobých investorov. Identifikoval niekoľko kľúčových faktorov, ktoré by mohli katalyzovať hodnotu kryptomeny tak, aby do konca roka dosiahla hranicu 100 000 USD. Medzi tieto faktory patrí pozoruhodný prílev do spotových produktov obchodovaných na burze (ETF) s Bitcoinom, dôsledky nedávnej udalosti halvingu Bitcoinu a potenciálne kótovanie spotových ETF s Ethereom Komisiou pre cenné papiere a burzy (SEC).

Od svojho vzniku získali spotové Bitcoinové ETF 15 miliárd USD v čistých nových aktívach. Hougan očakáva, že toto číslo sa výrazne zvýši, keď tieto ETF získajú súhlas na zaradenie do hlavných platforiem správy majetku, ako sú Morgan Stanley a Wells Fargo. Udalosť polovičného predaja bitcoinu, ktorá znížila novú ponuku bitcoinu o polovicu, bola tradične predzvesťou výrazného nárastu cien v nasledujúcom roku. Predpokladá sa, že aj očakávané schválenie ETF na spotový predaj Etherea Komisiou pre cenné papiere a burzy (SEC) pritiahne značné investície, čím sa zabezpečí ďalší vzostup trhu.

Napriek tomu súčasné ocenenie Bitcoinu brzdí séria krátkodobých šokov v oblasti likvidity. Hougan poukazuje na rozdelenie viac ako 8 miliárd dolárov v Bitcoinoch spoločnosťou Mt Gox jej veriteľom, potenciálny predaj 12 miliárd dolárov v Bitcoinoch americkou vládou z jej zabavenia Silk Road a predaj Bitcoinov nemeckou vládou z minulých zabavení ako faktory, ktoré prispievajú k súčasnému potlačeniu ceny. Napriek týmto výzvam zostáva Houganov optimizmus neotrasený. Tieto udalosti považuje za prechodné a verí, že nakoniec ustúpia, čo umožní základným pozitívnym trendom poháňať trh smerom nahor.

Houganova dôvera je zakorenená v kombinácii priaznivých regulačných zmien, rastúceho inštitucionálneho prijatia a vnútorných výhod bitcoinu. Dlhodobých investorov nabáda, aby súčasné trhové podmienky vnímali ako strategický vstupný bod, čo posilňuje jeho presvedčenie o mimoriadne silnom dlhodobom potenciáli bitcoinu.

Prostredie kryptomien je notoricky volatilné a predpovede sa často stretávajú so skepticizmom. Podrobná analýza, ktorú Hougan poskytuje, však ponúka presvedčivé argumenty pre budúcnosť bitcoinu. V priebehu roka bude zaujímavé sledovať, ako trh zareaguje na faktory, ktoré Hougan načrtol, a či sa jeho predpoveď o Bitcoine za 100 000 USD naplní. Pre tých, ktorí investovali do trhu s kryptomenami, môže tento vývoj predstavovať kľúčový moment vo vývoji digitálnych aktív. Celú analýzu a postrehy Matta Hougana nájdete v jeho nedávnej poznámke.

Zdroj: bitcoin

Príspevok Skúmanie potenciálu nárastu Bitcoinu na 100 000 dolárov je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK