Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Štyri znamenia zverokruhu, s ktorými je ťažké nadviazať trvalý vzťah

15.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dmytro Sheremeta). Zdráhajú sa nadviazať trvalý vzťah, pretože im chýba rozhodnosť alebo sa vyhýbajú záväzkom. Úspešné vzťahy si vytvárajú podľa vlastných podmienok a manželstvo pre nich nie je samoúčelné. Štyri znamenia zverokruhu, s ktorými je ťažké nadviazať trvalý vzťah. Ktoré to sú?Foto: shutterstock/Dmytro Sheremeta Niektorí tvrdia, že snaha o […]
Menej ako 1 min. min.

15.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dmytro Sheremeta).

Zdráhajú sa nadviazať trvalý vzťah, pretože im chýba rozhodnosť alebo sa vyhýbajú záväzkom. Úspešné vzťahy si vytvárajú podľa vlastných podmienok a manželstvo pre nich nie je samoúčelné.

Štyri znamenia zverokruhu, s ktorými je ťažké nadviazať trvalý vzťah. Ktoré to sú?
Foto: shutterstock/Dmytro Sheremeta

Niektorí tvrdia, že snaha o trvalý vzťah je úplne prirodzená. Podľa nich podvedome o tom snívame o a keď sa nám to nepodarí – nie je to otázka voľby, ale skôr nedostatku šťastia v láske. Je to naozaj tak? Odpoveď na túto otázku môže poskytnúť horoskop.

V astrológii je milostný život veľmi dôležitým aspektom. Ukazuje sa však, že nie každý sa chce ženiť alebo vydávať. Niekoľko znamení zverokruhu má chuť na kratšie, ale intenzívnejšie vzťahy. Kto si najviac užíva voľnosť? Pozrime sa na hviezdy.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa boja trvalých záväzkov. Váhy

Takmer vo všetkých charakteristikách tohto znamenia zverokruhu sa dočítame, že Váhy majú problémy s prijímaním dôležitých rozhodnutí. Okrem toho si cenia svoju nezávislosť a preto sa zdráhajú zapájať do trvalých vzťahov. Niekedy sú síce zamilované, ale len na krátky čas.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa boja trvalých záväzkov. Blíženci

K akémukoľvek záväzku pristupujú s obavami a preto sa zdráhajú naviazať len na jednu osobu. A ak sa aj viažu, tak skôr na krátky čas. Mnohí ľudia narodení v máji/júni majú vnútorný strach zo záväzkov. Svadba: len ako posledná možnosť.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa boja trvalých vzťahov. 
Foto: shutterstock/Ruvinska Tetiana

Znamenia zverokruhu, ktoré sa boja trvalých záväzkov. Vodnár

Pravdepodobne sa nikdy necíti úplne pripravený zasvätiť svoj život svojej vyvolenej. Aj keď sa o to pokúsi, dosť rýchlo ho to odradí a vráti sa na začiatok: nezáväzné priateľstvá, v ktorých si môže robiť, čo chce. A má na to plné právo.

Znamenia zverokruhu, ktoré sa boja trvalých záväzkov. Strelec

Jedno z najnetrpezlivejších znamení zverokruhu. Strelci sa veľmi rýchlo nudia a neustále potrebujú nové zážitky. V dlhodobom vzťahu je prekvapení časom čoraz menej a to ho nenapĺňa optimizmom. Je dušou spoločnosti a rád je stredobodom pozornosti.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Je dobré poznať svoj kameň. Prinesie vám šťastie a dobrú energiu

Narodili sa pod šťastnou hviezdou. Tri znamenia zverokruhu, na ktoré sa usmieva osud

The post Štyri znamenia zverokruhu, s ktorými je ťažké nadviazať trvalý vzťah appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie