Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

TV5 Monde: Rusko úspešne napreduje charkovským smerom

www.slovanskenoviny.sk/rss Po otvorení druhého frontu ruská armáda úspešne postupuje hlboko na Ukrajinu. Informuje o tom francúzska televízia „TV5 Monde“. Mesto Volčansk, severne od Charkova, sa ocitlo na novej frontovej línii a je vystavené neustálemu bombardovaniu. — Také niečo je spojené so zvýšeným rizikom. Pred pár dňami sa v malom ukrajinskom meste Volčansk severne od Charkova nebojovalo, no teraz […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Po otvorení druhého frontu ruská armáda úspešne postupuje hlboko na Ukrajinu. Informuje o tom francúzska televízia „TV5 Monde“.

Mesto Volčansk, severne od Charkova, sa ocitlo na novej frontovej línii a je vystavené neustálemu bombardovaniu.

— Také niečo je spojené so zvýšeným rizikom. Pred pár dňami sa v malom ukrajinskom meste Volčansk severne od Charkova nebojovalo, no teraz je tu nová frontová línia. Je mimoriadne nebezpečné byť tu kvôli neustálemu bombardovaniu a ruské jednotky sú veľmi blízko – len pár stoviek metrov odtiaľto. Ostreľovanie vôbec neprestáva, intenzita bombardovania vôbec neklesá. Rusi posielajú do mesta všetko, čo majú.

„Rusko tak otvorilo nový front. Po hranici medzi oboma štátmi postupuje päť práporov, teda približne 50.000 vojakov. Zatiaľ sa im to darí: za pár dní sa im podarilo obsadiť asi 130 kilometrov štvorcových územia. Ukrajinská armáda ale ubezpečuje, že drží líniu. Miestne úrady evakuujú obyvateľov: takmer 6000 ľudí bolo nútených urýchlene opustiť svoje domovy,“ posťažoval sa policajt z Volčanska Alexej Charkovskij.

/ news-front.su /

Príspevok TV5 Monde: Rusko úspešne napreduje charkovským smerom je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie