Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Výroky niektorých predstaviteľov koalície prekračujú hranice, reaguje SaS. Odsúdila prejavy násilia

Strana Sloboda a Solidarita odsúdila stredňajší atentát na predsedu vlády Roberta Fica. Útok na premiéra je útokom na demokraciu,” uviedol na tlačovej konferencii predseda strany Branislav Gröhling. Podľa neho sa iný politický názor nesmie prezentovať násilím alebo pokusom o vraždu. “Je to absolútne neprijateľné,” pokračuje s tým, že výroky niektorých koaličných predstaviteľov prekračujú hranice. Polícia […]
Menej ako 1 min. min.

Strana Sloboda a Solidarita odsúdila stredňajší atentát na predsedu vlády Roberta Fica.

Útok na premiéra je útokom na demokraciu,” uviedol na tlačovej konferencii predseda strany Branislav Gröhling. Podľa neho sa iný politický názor nesmie prezentovať násilím alebo pokusom o vraždu. “Je to absolútne neprijateľné,” pokračuje s tým, že výroky niektorých koaličných predstaviteľov prekračujú hranice.

Polícia útočníka obvinila, za atentát na Fica mu hrozí doživotie. Na svoj čin je hrdý

“Reči Ľuboša Blahu alebo Andreja Danka, že médiá a opozícia nesú zodpovednosť za útok na Roberta Fica, sú naozaj neakceptovateľné,” povedal Gröhling, ktorý zároveň upozornil na vyhrážania, ktoré v minulosti boli adresované napríklad aj prezidentke Zuzane Čaputovej.

SaS podľa vlastných slov nechce Slovensko, kde sa bude strieľať za iný názor. “Nenávisť bude plodiť iba ďalšiu nenávisť,” doplnil Gröhling s tým, že strana vždy odsudzovala prejavy násilia. “Vyvarujme sa akejkoľvek nenávisti a útokom,” uzavrel.

Strana zároveň pozastavila kampaň do europarlamentu. Pozvanie na stretnutie, ktoré dnes dostali od Čaputovej a Pellegriniho, strana prijala.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie