Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Žiacka basketbalová liga

V priebehu mája sa odohral 19. ročník Žiackej basketbalovej ligy žiakov a žiačok o pohár primátora. Pre chlapcov bola určená pre žiakov piateho až siedmeho ročníka a u dievčat pre žiačky piateho až deviateho ročníka. Základné skupiny chlapcov sa odohrali 13. a 14. mája v mestskej športovej hale a následne finálový turnaj chlapcov 21. mája […]
Menej ako 1 min. min.

V priebehu mája sa odohral 19. ročník Žiackej basketbalovej ligy žiakov a žiačok o pohár primátora. Pre chlapcov bola určená pre žiakov piateho až siedmeho ročníka a u dievčat pre žiačky piateho až deviateho ročníka. Základné skupiny chlapcov sa odohrali 13. a 14. mája v mestskej športovej hale a následne finálový turnaj chlapcov 21. mája v telocvični ZŠ, Krymská 5. Finále dievčat sa hralo 20. mája na ZŠ, Krymská 5. Do súťaže chlapcov sa prihlásilo osem škôl a súťaž dievčat absolvovalo päť
škôl. Do finále chlapcov postúpili dve najlepšie družstvá/školy z každej skupiny. U dievčat sa hralo systémom každý s každým.

V družstvách sa predstavili aj hráči mládeže 1.BK Michalovce. Víťazom sa zaslúžene stali po výhre 36:16 žiaci ZŠ, Okružná 17. Na druhom mieste skončila ZŠ, J. Švermu 6, a na treťom mieste sa umiestnilo družstvo ZŠ, Krymská 5. V kategórii dievčat rolu favorita potvrdili žiačky ZŠ, Okružná 17, ktoré obhájili prvenstvo. Druhé skončilo družstvo ZŠ T.J.Moussona a tretie miesto si vybojovalo mladé družstvo ZŠ P. Horova.

Poďakovanie patrí mestu Michalovce, organizátorskej ZŠ Pavla Horova a ZŠ, Krymská 5 za pomoc s organizáciou a bezproblémový priebeh turnaja.

1.BK Michalovce

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie