Preskočiť na obsah
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nuant: Inovatívny Nástroj na Monitorovanie Kryptoportfólií

Nuant, poskytovateľ dátových informácií, predstavuje inovatívny nástroj na monitorovanie kryptoportfólií v reálnom čase, ktorý transformuje spôsob, akým investori sledujú a riadia svoje digitálne aktíva. Tento nástroj, ktorý je výsledkom pokročilého vývoja v oblasti umelej inteligencie a blockchainovej technológie, ponúka používateľom možnosť agregácie údajov, inteligentnej orchestrácie a získavania použiteľných poznatkov, ktoré umožňujú efektívnejšie rozhodovanie. S podporou […]
Menej ako 1 min. min.

Nuant, poskytovateľ dátových informácií, predstavuje inovatívny nástroj na monitorovanie kryptoportfólií v reálnom čase, ktorý transformuje spôsob, akým investori sledujú a riadia svoje digitálne aktíva. Tento nástroj, ktorý je výsledkom pokročilého vývoja v oblasti umelej inteligencie a blockchainovej technológie, ponúka používateľom možnosť agregácie údajov, inteligentnej orchestrácie a získavania použiteľných poznatkov, ktoré umožňujú efektívnejšie rozhodovanie.

S podporou viac ako piatich správcov a 80 blockchainových sietí, Nuant umožňuje investorom prístup k simulačnému enginu na navrhovanie a testovanie pokročilých obchodných stratégií. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby poskytoval real-time analýzy a simulácie, ktoré pomáhajú investorom optimalizovať ich portfóliá a využívať trhové príležitosti, zatiaľ čo zároveň minimalizujú riziká.

V kontexte nadchádzajúcej regulácie trhov s kryptoaktívami (MiCA), zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Nuant, Rachid Ajaja, zdôrazňuje potrebu pokročilých nástrojov na riadenie investícií v krypto sektore. S týmto novým produktom sa Nuant snaží vyplniť túto medzeru a poskytnúť investorom robustné nástroje na navigáciu v dynamickom prostredí digitálnych aktív.

Zatiaľ čo detaily o použitej technológii AI zostávajú nejasné, je zrejmé, že Nuant sa zameriava na poskytovanie sofistikovaných riešení, ktoré umožňujú investorom vykonávať informované rozhodnutia. Tento krok od Nuantu môže byť kľúčovým faktorom v posilnení dôvery a transparentnosti v krypto sektore, ktorý sa neustále vyvíja a rozširuje svoje hranice.

Zdroj. cryptonews

Príspevok Nuant: Inovatívny Nástroj na Monitorovanie Kryptoportfólií je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie

sk_SK