Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Vedci varujú, že vakcíny proti COVID spôsobujú „nákazlivú demenciu“

www.slovanskenoviny.sk/rss Jedným z najviac znepokojujúcich vedľajších účinkov vakcín COVID-19 mRNA je „infekčná demencia“, ktorá sa podľa vedcov a nových údajov prenáša prostredníctvom priónov. V rozhovore z roku 2021 Stephanie Seneff, Ph.D., vysvetlila, prečo si myslí, že očkovanie proti COVID-19 by v konečnom dôsledku mohlo viesť k lavíne neurologických ochorení súvisiacich s priónmi, ako je Alzheimerova […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Jedným z najviac znepokojujúcich vedľajších účinkov vakcín COVID-19 mRNA je „infekčná demencia“, ktorá sa podľa vedcov a nových údajov prenáša prostredníctvom priónov.

V rozhovore z roku 2021 Stephanie Seneff, Ph.D., vysvetlila, prečo si myslí, že očkovanie proti COVID-19 by v konečnom dôsledku mohlo viesť k lavíne neurologických ochorení súvisiacich s priónmi, ako je Alzheimerova choroba. Vo vydaní International Journal of Vaccine Theory z 10. mája 2021 zverejnila aj podrobný vedecký článok o týchto mechanizmoch.

Ako vysvetlila v tomto článku:

„Idrees a Kumar (2021) navrhli, že zložka S1 spike proteínu je náchylná pôsobiť ako funkčný amyloid a vytvárať toxické agregáty… a môže v konečnom dôsledku viesť k neurodegenerácii.“

Pojem „prión“ pochádza z „proteínovej infekčnej častice“. Je známe, že prióny spôsobujú rôzne neurodegeneratívne ochorenia u zvierat a ľudí. Tieto ochorenia sa súhrnne nazývajú prenosné spongiformné encefalopatie. Sú charakterizované dlhými inkubačnými dobami, poškodením mozgu, tvorbou dier v mozgu, ktoré mu dodávajú hubovitý vzhľad a neschopnosťou vyvolať zápalovú reakciu.

Stručne povedané, prióny sú infekčné činidlá zložené výlučne z bielkovinového materiálu, ktorý sa môže skladať rôznymi štrukturálne odlišnými spôsobmi, z ktorých aspoň jeden sa môže preniesť na iné priónové proteíny, čo vedie k ochoreniu podobnému vírusovým infekciám, ale bez nukleových kyselín.

Na rozdiel od baktérií, vírusov a húb, ktoré obsahujú nukleové kyseliny (DNA alebo RNA), ktoré riadia ich replikáciu, sa prióny reprodukujú prenosom ich nesprávne zloženého proteínového stavu na normálne varianty toho istého proteínu.

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

Príspevok Vedci varujú, že vakcíny proti COVID spôsobujú „nákazlivú demenciu“ je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie